Senin, November 14, 2011

Make Autoblog With Blogger

Do not know why ical want to post the article Make Autoblog With Blogger, but maybe you already known this trick, the proof of the KW (keyword) "create auto blog with blogspot", "Make Autoblog With Blogger" would have a lot of blogs that recommend the Making Autoblog With Blogger.

Steps Make Autoblog With Blogger if you want to post material shortages or have special purposes, as with the Make Autoblog With Blogger has many functions. Besides having many functions, Make Autoblog With Blogger also choose a lot of shortcomings. Well here ical will discuss how to build Autoblog With Blogger, deficiency, excess.

Step by Step to make autoblog with blogger
  1. Sign up to blogger use new email account, don't use your primary email account. Email can from yahoo or google
  2. After you have finished, edit template for good performa .
  3. After design template has been nice view, now to next step is setting for autopost to blog with use blogger facility is posting via email. Click Setting tab, email & mobile , scrool  until get email posting address, field form with secret word. See picture below.
  4. Cara Membuat Autoblog Dengan Blogger
  5. After setting finished, note the email earlier, example autoblog.posting@blogger.com
  6. posting auto melalui email setting have been created, next, search blog target to subcribed his feed site as material for posting your blog.
Advantages Autoblog With Blogger :
  1. Blog with Autoblog will be update with post which come from other's blog haved subcribed their feed site
  2. If you knows about seo, chances are you may exceed the actual blog on search engine positioning.
  3. Content that you pick out a small portion of other blogs, you can re-arrange so that will be unique articles unique articles which will impact the future good for the auto blog.
Disadvantages Autoblog With Blogger :
  1. All incoming email going to happen automatically publish, so if someone else asks for a password reset for your email, then email and your blog will be gone in an instant.
  2. copy and paste activity, position in search engine will not be too good, and in the eyes of bloggers also seemed not to appreciate our fellow bloggers post, but this was mostly done by fellow bloggers. So please try it for that need.
Special Tips Make Autoblog With Blogger
  1. Take a look at the picture above (the picture setting posts via email), there is a choice publish, that email will go directly terpublish or incoming email is stored in the first draft, so if you are in doubt, you should just use the draft post option. But this requires 2 times the work you need to publish every post that goes.
  2. Remember that email is used for subscription of new email, do not use the email you use for the main blog, just in case the abolition blogger account.
Please try Make Autoblog With Blogger but first consider the advantages and disadvantages of Autoblog With Blogger.

Artikel Terkait

Make Autoblog With Blogger
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

7 komentar

14 November, 2011 20:50 delete

bisa jg gan pke sonyericson k500i ngepost ke blog gak ribet browsing ke pc to yg lain mantaap.

Reply
avatar
14 November, 2011 22:45 delete

uh oh

aku paling nggak suka sama autoblog
sangat tidak menghargai sesama blogger
terkutuklah orang2 yg suka copas2
(sori emosi)

tp nice info lah
baru tau kalo caranya kayak begini

Reply
avatar
15 November, 2011 03:45 delete

baru tahu saya gan mkasih buat infonya

Reply
avatar
17 November, 2011 01:40 delete

Dari dulu saya gak suka ama yg ginian.
Karna ini bisa di katakan SPAM.
Dan google adsense pun menilai demikian.
Coba aja ical pasang pasti GA nya langsung hilang
wkwkwkwkwk

Reply
avatar
17 November, 2011 12:24 delete

@gandha : iya mas,,, sama ical juga sering pake hape,,, tapi kalo melalui email lebih praktis mas,,, nah dgn cari email inilah kita bisa membuatkan suatu feed blog tertentu untuk ditarik semua postingannya....

@jaegal : iya mas memang autoblog merupakan pekerjaan paling tidak bagus,, tapi banyak sebagian blogger apalagi pemain adsense, mengandalkan ini untuk menarik semua feed blog luar untuk mengambil postingan, edit dikit, lalu di posting lagi (english content).

@goyang : sipp gan,, monggo dipraktekin dulu...

@Blogshow : emang kalo untuk adsense, kadang perlu kerja lagi (seperti edit,spin), untuk menjadikan artikel unik, tapi klo diedit lagi kan bukan lagi auto namanya... hehehe, kebanyakan blogger menggunakan ini untuk batu loncatan aja,,, untuk mendongkrak alexarank dan PR,, nah kalo sdh begitu,, bisa nebeng BL di autoblog tadi, atau domain bisa dijual,,, hehehe,

@all : sebenarnya autoblog ini banyak manfaat, tergantung kita olahnya gimana, agar baik dikita, baik juga di blog yg secara diam2 kita sedot feed-nya...

Reply
avatar
19 November, 2011 02:28 delete

heeeheee.....g dech mas, pasalnya saya lebih suka tulisan saya sendiri, walaupun tulisan saya jelek....n tidak bisa di baca...hehhehhhe

Reply
avatar
20 November, 2011 11:15 delete

saya sendiri suka manual,tapi
autoblog boleh di coba selagi dicantumkan sumbernya ....

Reply
avatar